top of page
Image by joe ting
STERKCONCEPTS-Logo-STUDIOSTERK-str+merk-RGB-6x_edited_edited.jpg
Matthja & Nathalie - The Social Studio-15.jpg

STUDIO STERK.
strategie & merkpositionering

Na het Sterke Bakkie zijn je gedachten en wensen gestructureerd en ligt er een stappenplan. 


Fijn. Maar dan? Hoe maak je dit concreet? Hoe zet je dan jouw merk visueel in de markt? Hoe zorg je ervoor dat je jouw persoonlijke waarden terugziet in jouw merkuitstraling? En hoe ben je daarin onderscheidend? 

Daar helpen we jou graag bij. Van logo tot website tot drukwerk. Van promotiemateriaal tot een eigen magazine. Niets is te gek als het gaat om de strategische vormgeving van jouw bedrijf. Wij werken met jou samen aan de beste positionering van jouw merk. 

Wie is 'we'? Mag ik je voorstellen aan Matthja Sterk. Geen familie, maar wel een STERKE samenwerking. We vullen elkaar goed aan en uit diverse eerdere opdrachten is gebleken, dat je met ons 1 + 1 = 3 krijgt. Matthja is strategisch brand designer en een kei in grafische vormgeving. 

Waarin kunnen we jou ondersteunen?

  • logo ontwikkeling 

  • huisstijl

  • website ontwikkeling (Wix, WordPress of eigen programmering) 

  • drukwerk

  • magazines en boeken 


We beginnen met het ingevulde Essentie Canvas. Dat is de basis voor de verdiepende uitwerking richting een merkkompas. Je krijgt van ons de maximale support, een flinke dosis creativiteit en een gezonde portie inspiratie. 

Aan de slag? Mail ons jouw behoefte en je krijgt van ons een voorstel op maat. Of mail me voor een eerste kennismaking. We vertellen je graag meer. 

samen aan
de slag?

  • LinkedIn
Matthja & Nathalie - The Social Studio-49.jpg
bottom of page