top of page

'feel,
imagine,

connect,
create'

Matthja & Nathalie - The Social Studio-52.jpg

Ik krijg er energie van om vooruitgang te boeken. Om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bedrijven en mensen. Ik geloof erin dat je vanuit een ‘gutfeeling’ iets ongelooflijk moois kan opbouwen. En soms heb je daar gewoon wat hulp bij nodig. Een beetje aanmoediging en extra motivatie. Want je hoeft die stappen niet allemaal alleen te zetten. Het is prettig als er een sparringpartner naast je staat. Eentje die ook goed de handen uit de mouwen kan steken. In die rol ben ik helemaal in mijn element. 

Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening in diverse rollen en functies.  Zowel in de uitvoering als in het management. Dat zorgt ervoor dat ik makkelijk meepraat over mogelijkheden en uitdagingen. En uit elke uitdaging een oplossing weet te creëren. Na 20 jaar wilde ik graag in meerdere branches actief zijn. Flexibel en multi inzetbaar. In 2012 ben ik voor mezelf begonnen en ik heb inmiddels veel ondernemers en organisaties flexibel en tijdelijk ondersteund. Met veel plezier! 

Ik ben creatief en sterk in structuur zien en aanbrengen. Ik kan mobiliseren en motiveren. Met een slagvaardige en daadkrachtige houding. Mouwen opstropen! En altijd met oog voor de mens en het resultaat.

Kennismaken? Laat een bericht achter of bel me. Ik luister graag naar jouw uitdaging en kijk graag naar hoe ik daar voor jou beweging in kan brengen. 

'feel,
imagine,
connect,
create'

Verbeeldingskracht en kennis samen laten komen. Verbinden en samenwerken. Om tot het beste resultaat te komen.

bottom of page