top of page
Teamvergadering achter glas

opdrachtgevers

Vanaf 2012 heb ik tientallen organisaties en ondernemers ondersteund.
Enkele van mijn opdrachtgevers:  

  • Nationale-Nederlanden

  • Roodbonter kaas

  • ONVZ

  • Joost-IT

  • ZorgMies 't Groene Hart

  • Van Ameyde

  • EUclaim

  • Holos Academie

nationale nederlanden

Scherm­afbeelding 2023-03-13 om 13.42.21.png

"Nathalie is direct, scherp, hands-on en doortastend. Weet zich inhoud snel eigen te maken en zoekt actief de verbinding en samenwerking op. 

Daarbij voelt ze snel aan wat er speelt en weet ze binnen korte tijd zichtbare resultaten te bereiken. En los van haar zakelijke toegevoegde waarde is ze ook een fijn, open en betrokken persoon, altijd in voor een geintje. Plezier maken en hard werken gaan bij haar hand in hand. Kortom, Nathalie is vaak de eerste die ik bel als ik tijdelijk een (marketing)professional wil toevoegen aan mijn team."  

 

Simon Den Doop

Manager Marketing & Distributie Schade Intermediair

Nationale-Nederlanden

zorgmies
't groene hart

"Sinds 2.5 jaar werk ik nauw samen met Nathalie, door haar empathisch vermogen voelt ze me feilloos aan. Gesteund op lastige momenten en samen mooie stappen in het bedrijf gemaakt. Een rots in de branding.

Door samen te sparren en te relativeren hebben we zakelijk mooie stappen gezet, persoonlijk geeft Nathalie mij kracht en zorgt dat ik me regelmatig spiegel en mezelf niet voorbij loop. Door haar hoge graad aan kennis en ervaring en veelzijdigheid kan ze schakelen, beweegt mee en laat mensen in hun waarde en zet ze aan het denken om samen tot een volgende stap of een oplossing te komen. Nathalie is erg betrokken en zorgt dat wij als team een goede weg blijven volgen ook hier houdt ze ons scherp. Communicatie, loslaten en verbinden belangrijke sleutelwoorden waardoor we veel hebben geleerd en dagelijks nog veel leren. We hopen nog lang met Nathalie samen te mogen werken.'

 

Jolanda Malipaard

ZorgMies 't Groene Hart

Scherm­afbeelding 2023-03-17 om 10.58.19.png

van ameyde

Scherm­afbeelding 2023-03-13 om 13.42.37.png

“Ik heb Nathalie leren kennen als een gedreven commercieel manager. Zij is in staat om in een complexe omgeving zaken voor elkaar te krijgen. Verder combineert zij klantwensen met reeële business mogelijkheden, wat leidt tot een gedegen plan van aanpak en executie kracht. Met Nathalie komt er een positieve persoonlijkheid binnen met oog voor mens en resultaat.”

Arnold Barendrecht 

Directeur Marketing en Verkoop van Ameyde

 

holos

“Nathalie is een zeer gedreven vrouw met passie voor haar werk. Ze kan heel snel en helder een strategie neerzetten en nog uitvoeren ook. Ze heeft visie en ze weet heel goed wat ze wil. Daarnaast is Nathalie heel fijn om mee samen te werken. Ze is voor mij heel inspirerend geweest, dank je wel daarvoor.” 

Nicole Riteco,

massagetherapeut en bestuurslid Holos Netwerk

Scherm­afbeelding 2023-03-13 om 13.43.06.png
bottom of page