top of page
shutterstock_221601982.jpg
STERKCONCEPTS-Logo-BUROSTERK-str+uitv-RGB-6x.jpg
iStock-1466112391-oranje.jpg

BURO STERK.
strategie & uitvoering

Om jouw bedrijf op de kaart te zetten, heb je meer nodig dan een sterkte strategie en een schitterende merkuitstraling. Je wilt in beweging blijven, innoveren, in beeld blijven, de organisatie steeds aanpassen aan veranderende omstandigheden. Maar eerlijk? Je hebt ook gewoon je handen vol aan het dagelijks runnen van jouw bedrijf. Of niet de juiste of genoeg mensen om die taken op te pakken. 

 

We ontzorgen jou graag door je te helpen met allerlei werkzaamheden die jouw bedrijf laten groeien. Zodat jij lekker kan doen waar je goed in bent. 

Waarin kunnen we jou ondersteunen?

  • Office- en managementsupport, ook in de vorm van Personal of Virtual Assistance 

  • Evenementen organisatie van 5 tot 1000 personen 

  • Interim waarneming en projectbegeleiding 

  • Social media support 

 

Binnen de dienstverlening van Buro Sterk werk ik samen met een aantal zelfstandig professionals die een bepaalde expertise hebben. Structureel werk ik samen met Wendy Sterk. 

Wendy Sterk
Ja. Weer een STERK (en wel familie 😉). 
Een KEI in brede office- en managementsupport, een échte duizendpoot. Zij ondersteunt ondernemers in allerlei voorkomende supportvragen. Als Personal en Virtual Assistant. Ik werk graag met haar samen, omdat ik snel kan schakelen en er altijd een oplossing komt. Ze heeft ook ruime ervaring in organisatie van evenementen. Van 5 tot 1000 man. Altijd met nét dat beetje extra en oog voor detail.

samen aan
de slag?

  • LinkedIn
iStock-1466112391-oranje.jpg
bottom of page